La nostra cuina
Us oferim una experiència gastronòmica completa i variada.
Hi trobareu cuina tradicional amb tocs moderns, elaborats amb ingredients frescos i de temporada.
La nostra carta combina un estil tradicional amb tocs moderns, elaborats amb ingredients frescos i de temporada. A més, disposem d’un menú diari que s’adapta a les necessitats de cada dia, així com menús especials per a grups que permeten gaudir d’un àpat perfecte en companyia. El nostre celler, complementa l’oferta amb una excel·lent selecció de vins per maridar cada plat.
Aquests són alguns dels plats que podreu degustar al restaurant.
L’oferta gastronòmica es transforma segons la temporada.
Primers plats
Amanida de formatge de cabra gratinat amb fruits secs
Amanida de salmó fumat amb vinagreta de mel
Esqueixada de bacallà amb escalivada
Burrata amb encenalls de pernil ibèric, brots i figues confitades
Foie micuit caramelitzat amb torradetes
Ració de pernil de gla
Tàrtar de salmó amb alvocat
Tàrtar de tonyina amb maionesa de wasabi
Plats principals
Carxofes arrebossades amb encenalls de pernil de gla
Caneló de rostit amb beixamel de ceps
Fesolets amb ceba confitada i botifarra negra
Bacallà a la manresana
Bacallà amb samfaina
Gamba vermella
Llagostins a la planxa
Vedella amb bolets
Galtes de porc amb ceps
Callos amb cap i pota
Carns
Botifarra de pagès
Botifarra negra
Secret de porc marinat amb farigola i romaní
Bife argentí
Entrecot d’anyell amb maduració de 30 dies
Txuletó de vaca d’1 kg
Xai del solsonès
Filet de vedella amb foie i agredolç de Pedro Ximénez
Costella de porc ral amb la salsa del seu rostit, mel i romaní
Arrossos i fideuà
Arròs negre amb vieires i gamba vermella
Arròs melós de Magret d’ànec
Paella marinera
Fideuà de gamba vermella
Arròs del senyoret
Arròs melós d’ibèric i ceps